Pengaruh modal intelek terhadap pengekalan pelanggan - Nur Hazwani Kamarudin, author; Saudah Sofian; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011