Kajian mengenai hubungan saiz, perbelanjaan modal dan keuntungan syarikat bagi syarikat berteknologi tinggi - Nadia Zainal Abidin, author; Nik Intan Norhan Abd Hamid, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011