Complex variables and conformal mapping - 512919 Nur Farhana Osman; Mohd. Nor Mohamad, supervisor; Fakulti Sains (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012