Pemasaran strategik sekolah : bagaimana untuk menyepadukan pemasaran dan pembangunan strategik untuk sekolah yang efektif - Davies, Brent, 1949- 209138; Ellison, Linda 252892; Shukor Mohd Dom 219909 (Kuala Lumpur : Institut Terjemahan Negara Malaysia Berhad, 1999)
44