Road maintenance management system using geographic information system - Wong, Yng Jeng, 1987-; Mohd. Zulkifli Mohd. Yunus; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012