Pelaksanaan Program Induksi Guru Permulaan di sekolah kebangsaan zon Skudai, Johor Bahru - 512957 Tumirah Jemon; Yusof Boon, supervisor; Fakulti Pendidikan (2011)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011