Hubungan motivasi dan prestasi keselamatan di kalangan pekerja Pejabat Tenaga Kerja (PTK) , Johor Bahru - Abdul Hakim Shamshuddin, author (2011)
Project Paper (Sarjana Muda) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011