Tahap pengetahuan guru penggubal item dalam aspek pengujian dan pembinaan item serta kemahiran menilai kualiti item objektif aneka pilihan Kemahiran Hidup Bersepadu - Jamia'aton Soffiah Harun, 1971-; Zainudin Abu Bakar, supervisor; Fakulti Pendidikan (2011)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengukuran dan Penilaian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011