Faktor-faktor yang mempengaruhi ponteng - Nor' Ashikin Miskan, 1971-; Azlina Mohd. Kosnin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2011)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Psikologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011