Penilaian keberkesanan program strategi headcount akademik di sekolah-sekolah menengah - Siti Suanja Somiran, 1970-; Mohamed Najib Abdul Ghafar; Fakulti Pendidikan (2011)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengukuran dan Penilaian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011