Factors that influence consumers' decision making towards adoption of e-commerce - Ng, Pang Huay, author; Khalil Md. Nor, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011