Pengawalan kos projek pembinaan oleh kontraktor - Mohamad Sofiuddin Abdul Rahman, 1987-; Bachan Singh, supervisor; Zakaria Mohd. Yusof, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012