Pengajaran dan pembelajaran koperatif kaedah kumpulan permainan pertandingan (TGT) dalam Goegrafi fizikal di SMK Dato' Sulaiman - 513018 Rosmawati Abd. Aziz; Zainudin Abu Bakar, supervisor; Fakulti Pendidikan (2011)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Psikologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011