Tahap penerimaan teknologi test bed dalam firma produk botani : kajian kes di Institut Penyelidikan & Kemajuan Pertanian Malaysia (MARDI), Johor Bahru - Ahmad Samion Ismail, 1987- author; Mohd Norfian Alifiah, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011