(untitled) - Ewe, Li Sze, author; Mohd. Norfian Alifiah, supervisor; Fakulti Pengurusan dan Pembangunan Sumber Manusia (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011