Barcode and its potential application in construction - Balqis Hussin, 1981-; Mohamad Ibrahim Mohamad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Thesis (Sarjana Sains Pengurusan Pembinaan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012