Feasibility study on Palm Oil Fuel Ash (POFA) as bitumen modifier - Nor Asma Ali Akbar, 1985-; Mohd. Rosli Hainin; Che Ros Ismail; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012