Hubungan faktor kesedaran kerjaya dengan kematangan kerjaya dalam kalangan mahasiswa tahun satu Universiti Teknologi Malaysia - 513118 Siti Zanariah Suhaimi; Jamaludin Ramli, supervisor; Fakulti Pendidikan (2011)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011