Gaya asuhan ibu bapa dan hubungannya dengan tahap pencapaian akademik pelajar - 513134 Gaitire Dewadasan; Yeo, Kee Jiar, supervisor; Fakulti Pendidikan (2011)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Psikologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011