Pelaksanaan pembelajaran berasaskan masalah (PBM) dalam Matematik di peringkat sekolah menengah - 513137 Daliyanie Mat Saaid; Zaleha Ismail; Fakulti Pendidikan (2011)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Matematik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011