Tahap kesedaran amalan keselamatan di tempat kerja : Syarikat Modernria Plastic Industries (M) Sdn. Bhd. Butterworth, Negeri Pulau Pinang [electronic resource] - Loke Wei Kit, 1988-; Hamidah Abdul Rahman, supervisor (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Psikologi (Industri dan Organisasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011