Pengetahuan mahasiswa Fakulti Pendidikan UTM terhadap peranan dan tanggungjawab guru berdasarkan standard guru Malaysia - 513248 Khairill Helme Ramli; Meor Ibrahim Kamaruddin; Fakulti Pendidikan (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012