Persepsi mahasiswa tahun akhir Fakulti Pendidikan terhadap konsep jihad dalam perniagaan - Emy Syazwani Mohd. Nazari 513275; Rohana Hamzah, 1973- 489370; Fakulti Pendidikan 8185 (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012