Diagnosis kesukaran, kesilapan dan salah konsep pelajar tingkatan empat semasa mempelajari tajuk elektrokimia dalam konteks penyelesaian masalah - Edaya Nor Ramli, author 513405; Aziz Nordin supervisor 189851; Fakulti Pendidikan 8185 (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Sains serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012