Computer simulation of bridge girder reinforced with FRP - Ardalan Sabamehr, 1986-; Yusof Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012