Pengaplikasian enzim organik dalam idustri bakeri : enzim kek - 513532 Nurul Adriana Ahmad Blya 1984- , author; Mohd. Rizal Mohd. Said supervisor 497070; Fakulti Pendidikan 8185 (2012)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kemahiran Hidup)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012