An evaluation of statistical model for downscaling precipitation - Shahaboddin Hossein Gholizadeh, 1980-; Sobri Harun, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012