The effects of ISO 9000 quality management systems on project management performance in construction industry - Zahidy Abd. Hamid, 1962-; Sabariyah Din, supervisor; Muhd. Zaimi Abd. Majid, supervisor; Sekolah Razak UTM Dalam Kejuruteraan dan Teknologi Termaju (2011)
Thesis (Ph.D (Pengurusan Perniagaan Kejuruteraan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011