Safety risk and reliability model for inland water transportation - Oladokun Sulaiman Olanrewaju, 1975-; Ab. Saman Abd. Kader; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2011)
Thesis (Ph.D (Kejuruteraan Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011