Modification of slope maintenance program along FT59, Jalan Tapah-Cameron Highland, Perak - Ahmad Khairul Zamzuri, 1979-; Ramli Nazir, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012