Effect of soil nail on slope stability - Mohd. Faiz Mohammad Zaki, 1985-; Nazri Ali, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Geoteknik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012