Laporan tahap tampungan dan garisan panduan pembangunan Pulau Sibu - Malaysia. Jabatan Perancang Bandar dan Desa Semenanjung Malaysia; Malaysia. Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar (Putrajaya : Jabatan Perancangan Bandar dan Desa Semenanjung Malaysia;, 2007)
PSZJBL