Kesediaan dan kefahaman mata pelajaran Tauhid pelajar-pelajar darjah khas Sekolah Agama Kerajaan Negeri Johor di daerah Pontian [electronic resource] - 373324 Zamri Momen (2008)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Kurikulum dan Pengajaran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009