Kualiti pengajaran guru lepasan program PKPG dan SPACE Universiti Teknologi Malaysia dalam mata pelajaran Kemahiran Hidup Bersepadu di sekolah-sekolah menengah Negeri Johor [electronic resource] - 382792 Sivakkumar Balakrishnan (2009)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknik dan Vokasional)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009