Persekitaran kampus dan hubungannya dengan pembentukkan personaliti di kalangan pelajar Universiti Teknologi Malaysia, Skudai [electronic resource] - 283743 Khairulhelmi Katip (2008)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008