Perkaitan antara tahap tabiat minda fleksibiliti dan adaptabiliti dengan pencapaian pelajar : kajian kes terhadap pelajar Fakulti Pendidikan Universiti Teknologi Malaysia [electronic resource] - 376585 Jaardi Ahmad (2009)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengukuran dan Penilaian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009