Kajian kesan sudut scarf bagi baik pulih flush untuk komposit berstruktur - 305873 Azmir Ali (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998