Hubungan stres dengan niat hendak berhenti kerja di kalangan guru sekolah menengah daerah Pasir Gudang, Johor [electronic resoruce] - 381331 Khasturi Ramalingam (2009)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009