Kecerdasan emosi (EQ) dan hubungannya dengan tahap kepuasan terhadap kerjaya dalam kalangan guru Sekolah Menengah Kebangsaan Nitar [electronic resource] - Norhayati Ahmad, 1977- (2009)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009