Kajian terhadap penggunaan perisian dan perkakasan multimedia di kalangan guru dalam P & P di sekolah menengah zon Skudai [electronic resource] - 237752 Roslina Abu Bakar (2009)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009