Analisis kandungan modul pembelajaran dan huraian sukatan pelajaran menservis peralatan elektrik domestik berdasarkan aplikasi pendidikan beasaskan keterampilan [electronic resource] - Nadia Farhana Mohammad Zabidi, 1985- (2009)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknik dan Vokasional)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009