Kaedah mengajar yang berkesan dalam pendidikan teknik dan vokasional (PTV) [electronic resource] - 192066 Noriah Jalal (2009)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknik dan Vokasional)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009