Penyediaan ringkasan projek (Project Brief) bagi projek pembinaan - Chong, Jia Min, 1988-; Razali Adul Hamid, supervisor; Fakulti Alam Bina (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011