Aplikasi peraturan pembinaan (reka bentuk dan pengurusan) (CDM) 2007 dalam projek pembinaan - 516430 Leong, Siew Cheng; Razali Adul Hamid, supervisor; Fakulti Alam Bina (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011