Penyelenggaraan surau - Mohamad Adnan Abdul Rahman, 1988-, author; Syamsul Hendra Mahmud, supervisor; Razali Adul Hamid, supervisor; Fakulti Alam Bina (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pembinaan)) -Universiti Teknologi Malaysia, 2011