Sikap kontraktor dan klien terhadap keselamatan pembinaan - Muhammad Fauwaz Idris, 1988-; Norizan Mansor, supervisor; Razali Abdul Hamid, supervisor; Fakulti Alam Bina (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011