Behaviour of precast concrete column-to-base connections using steel spiral - Lim, Chin Tak, 1986-; Ahmad Baharuddin Abd. Rahman; Fakulti Kejuruteraan Awam (2012)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2012