Kajian mengenai lanjutan masa di dalam projek pembinaan - Nor Syamimi Sulaiman, 1988- , author; Roslan Amiruddin, supervisor; Fara Diva Mustapa, supervisor; Fakulti Alam Bina (2011)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011