Aplikasi SMM2 dalam kerja-kerja perkhidmatan bangunan - Suhaila Remeli, 1989- , author; Sarajul Fikri Mohamed, supervisor; Norazam Othman, supervisor; Fakulti Alam Bina (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2011)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011