Impact of nanometer transistor on analog performance - Mohamad Asfa Husaini Zakaria, 1985-; Abu Khari A'ain, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2011)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2011